X
09124612936 مدیر فروش
میلاد طب - مرکز تعمیرات اکسیژن ساز

تعمیرات اکسیژن ساز

اگر دستگاه اکسیژن‌ ساز شما دچار مشکل شده و نیاز به تعمیر دارد، می‌توانید با میلاد طب تماس بگیرید. در میلاد طب با استفاده از دانش تکنسین‌های مجرب، دستگاه اکسیژن ساز به خوبی تعمیر و با ضمانت تحویل مشتریان عزیز می‌شود.

کیفیت تعمیرات

کیفیت تعمیرات

بهترین خدمات تعمیر

ضمانت تعمیرات


رایج‌ترین مشکلات دستگاه اکسیژن‌ساز که برای رفع آن می‌توانید با میلاد طب تماس بگیرید:

  • کاهش یا قطع خروجی اکسیژن
  •  ایجاد صدای غیرعادی یا لرزش
  • نمایش خطا یا هشدار روی نمایشگر
  • افت غلظت اکسیژن به کمتر از ۹۰٪
  • روشن نشدن یا خاموشی ناگهانی دستگاه
تعمیرات اکسیژن ساز تعمیر اکسیژن ساز
از سال 1385

تعمیر و سرویس دستگاه اکسیژن ساز خانگی

یکی از این دستگاه‌های کاربردی دستگاه اکسیژن ساز است که برای بیمارانی که دارای مشکلات تنفسی هستند؛ مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه کمک می‌کند تا نفس کشیدن بیمار راحت تر شود. برخی از دستگاه ها اکسیژن ساز ممکن است در طول استفاده، دچار خرابی شده و نیاز به تعمیرات پیدا کنند. دستگاه‌های اکسیژن ساز دارای مدلهای خانگی و بیمارستانی هستند.

برای تعمیر و سرویس دستگاه اکسیژن ساز خانگی می‌توانید از مجموعه میلاد طب کمک بگیرید. به منظور انجام تعمیرات ابتدا تست های اولیه انجام می‌شود که در این تست، عیب یابی و میزان خرابی دستگاه مشخص می‌شود. 

دستگاه باید به طور استاندارد در ۵ لیتر در دقیقه بین ۸۸ تا ۹۹ درصد خلوص اکسیژن داشته باشد، حال اگر در مرحله اولیه عدد ۲۱ را نشان دهد یعنی دستگاه اکسیژن ساز خراب شده است و احتیاج به تعمیر دارد. ممکن است در برد دستگاه خللی به وجود آمده باشد. در برخی شرایط نیز دستگاه صدای زیادی تولید می‌کند که می‌تواند مشکل از کمپرسور دستگاه باشد.

میلاد طب از مجموعه‌های معتبر در زمینه تعمیر تجهیزات پزشکی در تهران می‌باشد.

 
 

ارتباط با ما

در صورت داشتن هرگونه سوال می توانید با کارشناسان ما در میلاد طب تماس بگیرید.

مراحل تعمیر اکسیژن ساز

  1. در ابتدا باید تست‌های اولیه انجام شود تا نوع خرابی و میزان آن مشخص شود. بررسی علائم ظاهری مانند صداهای غیرعادی، کاهش خلوص اکسیژن، یا روشن نشدن دستگاه. دستگاه باید به طور نرمال در ۵ لیتر در دقیقه بین ۸۸ تا ۹۹ درصد خلوص اکسیژن داشته باشد اگر کمتر از این میزان باشد، یعنی دستگاه نیاز به تعمیر دارد. اندازه‌گیری خلوص اکسیژن با دستگاه‌های مخصوص انجام می‌شود.
  2. فیلترهای دستگاه بررسی و در صورت نیاز تعویض شوند. کمپرسور، شیر برقی و سوپاپ‌ها کنترل شوند.
  3. تعمیر قطعات آسیب‌دیده مانند کمپرسور، برد الکترونیکی، یا شیرهای برقی + تعویض زئولیت‌های فرسوده و استفاده از قطعات یدکی اصلی و با کیفیت.
  4. تست نهایی: دستگاه رو روشن کرده و چند دقیقه زمان می‌دهیم و سپس خلوص اکسیژن مجدداً چک می‌شود. دستگاه نباید صدای غیرعادی یا لرزش زیادی داشته باشه. 

نکته مهم این است که به دلیل حساسیت این دستگاه‌ها، بهتر است تعمیرات توسط تکنسین‌های مجرب و متخصص انجام شود. همچنین انجام سرویس‌های دوره‌ای به افزایش عمر دستگاه کمک می‌کند.

 

چرا میلاد طب را برای تعمیرات اکسیژن ساز انتخاب کنیم؟
چرا میلاد طب؟

چرا تعمیر اکسیژن‌ساز را به میلاد طب بسپارید؟

تماس با میلاد طب

هم اکنون با ما مشورت کیند

09124612936

اگر دستگاه اکسیژن‌ساز شما دچار مشکل شده و به‌دنبال یک مرکز تخصصی، قابل‌اعتماد و سریع برای تعمیر آن هستید، میلاد طب بهترین انتخاب برای شماست!

  •  تعمیر انواع برندهای اکسیژن‌ساز (Philips، Devilbiss، نایدک، ایرسپ و...)
  • استفاده از قطعات اصلی و اورجینال
  •  ارائه ضمانت خدمات پس از تعمیر
  •  سرویس در محل و امکان ارسال دستگاه

خدمات تعمیر اکسیژن‌ساز در میلاد طب؟

  • عیب‌یابی و تعمیر اکسیژن‌ساز: بررسی و تشخیص مشکلات دستگاه، تست عملکرد کمپرسور، فیلترها و سیستم اکسیژن‌رسانی، ارائه گزارش وضعیت دستگاه پیش از تعمیر
  • تعمیر و تعویض قطعات اکسیژن‌ساز: تعویض فیلترهای هوا و باکتری‌گیر، تعویض زئولیت، تعمیر یا تعویض کمپرسور دستگاه، بررسی و تعمیر برد الکترونیکی و نمایشگر
  • سرویس و نگهداری دوره‌ای اکسیژن‌ساز: تمیز کردن و تعویض فیلترها برای جلوگیری از افت عملکرد، بررسی و تنظیم فشار و جریان اکسیژن، کالیبره کردن دستگاه برای بهبود عملکرد
  • تعمیر اکسیژن‌ساز در محل یا ارسال به تعمیرگاه:  ارائه سرویس در محل، امکان ارسال و دریافت سریع دستگاه برای تعمیرات تخصصی، ارائه گزارش تعمیر و تست عملکرد پس از سرویس
خدمات تعمیر اکسیژن‌ساز

سوالات متداول در مورد تعمیر و سرویس اکسیژن ساز

در ادامه به بررسی برخی از سوالات پرتکرار می‌پردازیم:

هزینه تعمیر دستگاه اکسیژن ساز چقدر است ؟

برای تعیین هزینه تعمیر دستگاه اکسیژن ساز نوع قطعه ای که خراب شده مورد اهمیت است. همچنین باید بررسی شود که قطعه خراب شده نیاز به تعمیر دارد و یا باید حتما تعویض شود تا دستگاه به حالت اولیه برگردد. اگر قطعات مهم‌ و بزرگ‌ دچار خرابی شوند، میزان هزینه پرداختی شما نیز افزایش خواهد یافت. تعمیرات و سرویس جزئی دستگاه چندان هزینه بر نیست و بستگی دارد که چه مرکزی تعمیرات را بر عهده گرفته است.

آیا امکان تعمیر اکسیژن ساز در منزل وجود دارد؟

بله. در صورتی که با خرابی دستگاه اکسیژن ساز مواجه شدید، کافی است از طریق شماره‌های موجود در سایت فروشگاه میلاد طب با کارشناسان ما تماس گرفته و درخواست اعزام تعمیرکار متخصص به محل مورد نظر خود را ثبت نمایید. این روش باعث می‌شود بدون نیاز به جابجایی دستگاه اکسیژن ساز و حمل آن به نقاط مختلف شهر برای تعمیر، دستگاه شما در منزل و در سریع‌ترین زمان ممکن تعمیر شده و زحمت جابجایی آن از دوش شما برداشته شود.

علت شارژ نشدن اکسیژن ساز چیست؟

در مدلهای شارژی تقریبا 3.5 ساعت زمان لازم است تا دستگاه شارژ شود البته این مورد به ظرفیت باتری نیز بستگی دارد. اگر برای شارژ دستگاه به مشکل برخوردید؛ مشکل می‌تواند از این قطعات باشد: باتری، پایه شارژ، آداپتور و یا پریز دیواری.

چگونه بفهمم که کمپرسور دستگاه خراب شده است؟

 اگر دستگاه صدای غیرعادی دارد، لرزش بیش‌ازحد دارد یا هوای خروجی ضعیف شده است، احتمال خرابی کمپرسور وجود دارد.

 چگونه خلوص اکسیژن دستگاه را اندازه بگیرم؟

می‌توانید از یک خلوص‌سنج اکسیژن (Oxygen Analyzer) استفاده کنید تا درصد اکسیژن خروجی را بررسی کنید.

تعمیر دستگاه اکسیژن ساز در تهران

به منظور سرویس و تعمیر دستگاه اگسیژن ساز در تهران با میلاد طب تماس بگیرید. در این مجموعه امکان تعمیر انواع اکسیژن ساز در مدلهای مختلف، تولید شده توسط شرکت های ایرانی و خارجی امکان پذیر است. برای دریافت مشاوره و استعلام قیمت تماس بگیرید.

میلاد طب
میلاد طب
زمان خواندن این مطلب: 4 دقیقه

تعمیر اکسیژن ساز

تعمیر اکسیژن ساز چقدر زمان می‌برد؟

زمان مورد نیاز برای تعمیر دستگاه به نوع مشکل و خرابی، در دسترس بودن قطعات برای تعمیر و تعویض و مهارت تکنسین بستگی دارد. در ادامه به بررسی حدودی تایم تعمیرات می‌پردازیم:

نوع خرابی و سرویس مورد نیاز زمان مورد نیاز
تعویض فیلتر 30 دقیقه
تعویض کمپرسور 4 ساعت
تخلیه آب جمع شده در دستگاه 45 دقیقه
روشن نشدن اکسیژن ساز 1 تا 2 روز
روشن شدن بوق هشدار 1 تا 2 روز
نداشتن خروجی هوا هنگام روشن شدن دستگاه 1 تا 2 روز
شارژ نشدن دستگاه‌های شارژی اکسیژن ساز 2 تا 3 روز
تعمیر برد دستگاه 2 تا 4 روز

عیب یابی دستگاه یکی از مراحل تعمیر است که باید به دقت صورت گیرد تا دستگاه به خوبی تعمیر شود. بعد از تشخیص خرابی و اقدام به تعمیر در ابتدا باید قطعات مورد نیاز تهیه شود و همین امر ممکن است باعث افزایش زمان تعمیر شود. در میلاد طب سعی می‌شود دستگاه‌ها در سریع ترین زمان تعمیر تا سلامتی بیمار به خطر نیفتد.

خدمات مهم در مرکز تعمیرات دستگاه اکسیژن ساز

اگر از دستگاه اکسیژن ساز خارجی و یا ایرانی استفاده می کنید، امکان دارد دستگاهتان خراب شود و نیاز به یک تعمیرکار حرفه ای و کاربلد برای بررسی و تعمیر دستگاه داشته باشید. در ادامه به برخی از خدماتی که در این مراکز انجام می گیرد، اشاره شده است:

بررسی و تعویض فیلتر

یکی از بخش های مهم در دستگاه اکسیژن ساز که به ورود گرد و غبار و ذرات مختلف بسیار حساس است و باید به صورت دوره ای تعویض و تمیز شود، فیلتر است. پس از مدتی که از استفاده دستگاه می‌گذرد، باید برای سرویس و پاک کردن فیلترهای دستگاه اکسیژن ساز اقدام کرد.

تعمیر کمپرسور

ممکن است که به دلایل استفاده مکرر از دستگاه اکسیژن ساز، کمپرسور دستگاه معیوب شود و نیاز به تعمیر داشته باشد که تعمیر و بررسی آن باید توسط یک تعمیرکار متخصص انجام شود.

بررسی و رفع مشکل غلیظ سازی دستگاه

 وظیفه اصلی دستگاه اکسیژن ساز، تولید اکسیژن دریافتی از محیط و غلیظ سازی آن می‌باشد که این قسمت باید به صورت دوره ای آن را بررسی کرد  و در صورت بروز مشکل باید آن را تعمیر کرد.

تعویض زئولیت

برای بهبود عملکرد و کارايی اکسیژن ساز، تعويض زئوليت‌ بسیار مورد اهمیت است. زئولیت نوعی مواد معدنی است که در تولید اکسیژن نقش بسیار مهمی دارد. ساختار آن به صورت پودر است و اکسیژن موجود در هوا را به یک اکسیژن خالص برای استفاده بیمار تبدیل می‌کند. 

تعویض برد دستگاه

اگر از دستگاه اکسیژن ساز به خوبی مراقبت نشود و آن را در معرض نور، کنار پنجره و محیط های پر گرد و غبار قرار دهید طول عمر آن کوتاه شده و می‌تواند سوختگی برد را در پی داشته باشد که برای تعویض برد این دستگاه، از یک مرکز تعمیر برد متخصص در تعمیر قطعات و تجهیزات پزشکی استفاده کنید.

بررسی قسمت ها و صدای دستگاه

 دستگاه اکسیژن ساز دارای قسمت های مختلفی و به همین دلیل ممکن است با مشکلات زیادی مواجه شود.  مثلاً علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز می تواند به دلایل مختلف مانند شل شدن پیچ، رگولاتور، شیر کنترل، مخزن زئولیت و… می‌باشد که بررسی آن لازم و ضروری است. برای جلوگیری از خرابی های بیشتر بهتر است سریعاً برای تعمیر دستگاه اقدام کنید.

انجام تمام خدمات تعمیر، سرویس و عیب یابی دستگاه اکسیژن ساز باید در یک مرکز معتبر با نیروهای کار آزموده و با تجربه انجام گیرد. مجموعه میلاد طب آماده تعمیر و سرویس انواع دستگاه اکسیژن ساز ایرانی و خارجی می‌باشد.

چه قطعاتی در اکسیژن ساز نیاز به تعمیر پیدا می‌کنند؟

دلایل مختلفی برای خرابی دستگاه اکسیژن ساز وجود دارد و ممکن است یک یا چند قطعه از این دستگاه دچار ایراد شده باشند. قطعاتی که ممکن است نیاز به تعمیر پیدا کنند شامل موارد زیر می‌شوند:

  • برد دستگاه
  • شیر کنترل
  • رگولاتور
  • مخزن زئولیت
  • پیچ دستگاه
  • کمپرسور دستگاه
  • فیلترهای دستگاه

در صورتی که خرابی ایجاد شده در هر یک از این قطعات قابل تعمیر و رفع شدن نباشد، باید قطعه مورد نظر تعویض شود.

برندهای معتبر اکسیژن ساز که در میلاد طب امکان تعمیر آنها وجود دارد.

از برندهای معتبر اکسیژن ساز ایرانی می توان به این موارد اشاره نمود:

  • سوشیا (SOSHYA) 
  • اکسیژن پلاس (Oxygen Plus)
  • اکساز(OXAS)

از برندهای خارجی هم می توان به این موارد اشاره نمود:

  • نایدک (NIDEK)
  • ایرسپ (AIRSEP)
  • یوول (Yuwell)
  • لانگفیان (Longfian)
  • زنیت مد (Zenith Med)
  • دستگاه اکسیژن ساز فیلیپس

در میلاد طب خدمات تعمیر انواع اکسیژن ساز خانگی و اکسیژن ساز بیمارستانی در برندهای مختلف انجام می شود. این دستگاه ها دارای سیستم مشابه هستند و به همین دلیل تعمیرات آنها نیز یکسان است. اما در برخی مواقع ممکن است قطعه مورد نظر در بازار موجود نباشد و کار تعمیرات پذیرفته نشود.

مقالات مرتبط:



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
  • ندا حسینی
    تعمیر اکسیژن ساز چند روزه انجام میشه؟ حتما باید هر روز استفاده کنم میشه ی روزه تحویل بدین؟
    • مدیر سایت

      سلام. زمان تعمیر به نوع خرابی بستگی داره اما در موارد اورژانسی سعی می‌کنیم دستگاه رو یک روز تعمیر و تحویل بدیم. اما قبلش حتما باید دستگاه عیب یابی بشه و اون موقع زمان تحویل مشخص میشه.

  • هدی باقری
    هیچ جا دستگاه ما رو تعمیر نمیکردن و میگفتن مدلش قدیمی شده. واقعا ازتون ممنون خرید دستگاه جدید برامون سخت بود.
    • مدیر سایت
      سلام. خواهش میکنم انجام وظیفه بود. ولی همون طور که قبلا هم بهتون گفتیم باید به فکر خرید دستگاه جدید باشید و ممکن این دستگاه تا چند ماه دیگه قابل استفاده نباشه.
  • محسن ربیعی
    دستگاه اکسیژن‌ سازم روشن نمی‌ شود، مشکل از کجاست؟
    • مدیر سایت

      اگر دستگاه اکسیژن‌ ساز شما روشن نمی‌شود، موارد  زیر را بررسی نمایید:

      •  منبع تغذیه: 
        • اطمینان حاصل کنید که دستگاه به درستی به برق متصل است.
        • دوشاخه و کابل برق را بررسی کنید که سالم باشند.
        • اگر دستگاه دارای باتری است، از شارژ بودن آن مطمئن شوید.
      •  بررسی فیوز و کلید روشن/خاموش
        •  دستگاه‌ها دارای فیوز داخلی هستند که ممکن است سوخته باشد.
        • اگر فیوز قابل تعویض است، آن را بررسی و در صورت نیاز جایگزین کنید.
        • دکمه روشن/خاموش را چند بار فشار دهید تا مطمئن شوید که گیر نکرده است.
      • اگر فیلترها کثیف باشند، ممکن است دستگاه روشن نشود یا درست کار نکند. مسیرهای هوا را بررسی کنید که مسدود نباشند.
      • ممکن است قطعات داخلی مانند کمپرسور یا مدارهای الکترونیکی آسیب دیده باشند. در این صورت، بهتر است با تعمیرکار مجاز یا شرکت سازنده تماس بگیرید.
  • سپیده تهرانی
    چرا دستگاه اکسیژن تولید نمی‌کند یا خروجی آن کم شده است؟
    • مدیر سایت

      از دلایل این مشکل می‌توان به مسدود شدن فیلترها، کاهش فشار هوای ورودی، خرابی کمپرسور، اشباع زئولیت، نشتی در سیستم خروجی، دمای بالای محیط و خرابی برد الکترونیکی یا سنسورها اشاره نمود.  

تماس بگیرید