یکی از کارهایی که کمک می کند تا عمر مفید دستگاه اکسیژن ساز افزایش یابد و به بهبود عملکرد آن نیز کمک زیادی می کند، تعویض فیلتر این دستگاه است. در ادامه شما را بیشتر با این خدمات آشنا خواهیم ساخت.
اگر قصد خرید دستگاه اکسیژن ساز و یا تعمیر و سرویس این محصولات را دارید با ما تماس بگیرید.
فیلتر دستگاه اکسیژن ساز چیست و چه کاربردی دارد؟
اکسیژن ساز در برندهای مختلف در بازار موجود هستند. از برندهای مطرح میتوان به زیکلاس مد، نایدک، یوول، زنیت مد، فیلیپس، اکساز، نفس یار، اکسیژن پلاس، ایر سپ، یویو، ام جی و اکسیژن ساز اینوژن اشاره نمود. دستگاههای تولید شده توسط این برندها دارای ساختاری مشابه و همه آنها به تعویض فیلتر نیاز دارند.
فیلتر دستگاه اکسیژن ساز وظیفه دارد گرد و غبار موجود در هوای ورودی را جذب کند. فیلتر دستگاه اکسیژن ساز قابلیت شستشو دارد و باید هر هفته یکبار با آب معمولی بدون شوینده شسته و خشک شود. هوای اطراف شما تنها متشکل از اکسیژن خالص نیست بلکه شامل گرد و غبار و آلاینده نیز میباشد. این عناصر باید قبل از ورود به دستگاه اکسیژن ساز توسط فیلتر آن تمیز و خالص شوند.
اگر در زمینه سرویس و تعمیر دستگاه اکسیژن ساز نیاز به خدمات دارید، می توانید با مجموعه میلاد طب تماس بگیرید.
تعویض فیلتر دستگاه اکسیژن ساز خانگی
همانطور که گفتیم فیلتر نقش بسیار مهمی در تصفیه اکسیژن منتقل شده به بیمار دارد. بنابراین هر چند وقت یکبار باید این فیلتر را شستشو کرد. پس از شست و شوی فیلتر، تا خشک شدن کامل آن صبر کنید.
اگر بعد از خشک شدن بر روی فیلتر ترک خوردگی و یا پارگی مشاهده کردید، زمان تعویض فیلتر دستگاه اکسیژن ساز خانگی شما رسیده است. فیلترها به صورت استاندارد ۶ ماه الی ۱ سال قابل استفاده میباشند.
زمان تعویض فیلتر دستگاه اکسیژن ساز
فیلتر اولیه دستگاه اکسیژن ساز بسته به میزان استفاده، هر ۶ تا ۱۲ ماه یک بار و یا بعد از ۳ الی ۴ هزار ساعت کارکرد باید تعویض گردد. اگر از این دستگاه در فضاهای پر از دود، گرد و غبار و آلاینده استفاده میکنید، بهتر این است که در مدت زمان کمتری اقدام به تعویض آن نمایید.
نحوه تعویض فیلتر دستگاه اکسیژن ساز چگونه است؟
- ابتدا مولد را خاموش کنید و دریچه فیلتر گرد و غبار دستگاه را که در کنار و یا پشت دستگاه قرار دارد باز کنید.
- فیلتر را خارج کرده و آن را با آب گرم و مقداری مایع ظرفشویی بشویید.
- فیلتر را کنار بگذارید تا کاملا خشک شود.
- بعد از خشک شدن فیلتر آن را درون غلیظ کننده قرار میدهیم و سپس دستگاه را روشن میکنیم.
- اگر میخواهید فیلتر کهنه را با یک فیلتر جدید تعویض کنید کافیست فیلتر جدید را همانند فیلتر قبلی در جای خود فیکس کنید.
هزینه تعویض فیلتر دستگاه اکسیژن ساز چقدر است؟
قیمت فیلتر دستگاه اکسیژن ساز، به برند و نوع آن دستگاه بستگی دارد. به همین دلیل نمیتوان قیمت ثابتی را اعلام نمود. اما به طور میانگین هزینه تعویض فیلتر اکسیژن ساز بین 200,000 تا 600,000 تومان است.
از کجا متوجه شویم که فیلتر دستگاه اکسیژن ساز نیاز به تعویض دارد؟
معمولا در هنگام کثیفی فیلتر، اکسیژن ساز آلارم و یا هشدار خاصی صادر نمی کند و از روی ظاهر فیلتر باید تشخیص دهید که موقع تعویض آن فرا رسیده است. همان طور که اشاره شد حداقل هر 6 ماه یک بار باید اقدام به تعویض فیلتر نمایید تا دستگاه بتواند عملکرد درست خود را ارائه دهد.
دستگاههای اکسیژن ساز ساعات کارکرد دستگاه را نمایش میدهند و توصیه میشود در هر هزار تا سه هزار ساعت که از کار کردن دستگاه سپری شد، اقدام به تعویض فیلتر ها نمایید.
اگر فیلتر را تعویض نکنید هم اکسیژن مناسبی دریافت نمیکنید و هم ممکن است آلاینده های هوا به داخل کمپرسور دستگاه وارد شوند و موجب خرابی اکسیژن ساز شوند.
مسلما هزینه تعویض فیلتر از هزینه تعمیر دستگاه بسیار کمتر است. پس غفلت نکنید و ختما به موقع اقدام به تعویض فیلتر نمایید.
آیا در اکسیژن ساز آلارمی مربوط به کثیف بودن فیلتر دستگاه وجود دارد؟
اگر میخواهید به مدت طولانی از یک دستگاه اکسیژن ساز استفاده کنید، بهتر است به صورت صحیح از آن نگهداری کرده و در تعویض به موقع فیلتر آن کوشا باشید.
شاید فکر کنید که روشن شدن چراغ دستگاه اکسیژن ساز یک آلارم برای تعویض فیلتر دستگاه محسوب میشود در صورتی که آلارم دستگاه و یا چراغ خطای آن هیچ ارتباطی به کثیفی فیلترها ندارد. اگر برای سرویس و تعویض فیلتر به موقع اقدام کنید از خرابی های متنوع دستگاه پیشگیری خواهید کرد.