X

تنظیم تخت بیمارستانی

09124612936 مدیر فروش
تنظیم تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی یکی از تجهیزات پزشکی بسیار مهم است که در بخش‌ های مختلفی مانند بیمارستان‌ ها، کلینیک‌ ها و منزل مورد استفاده قرار می گیرد و به منظور راحتی، ایمنی و امکانات لازم برای بیماران طراحی شده‌ است. تخت های بیمارستانی باید دارای قابلیت تنظیم ارتفاع، نوارهای ایمنی، زاویه سر و پایه باشند تا بیمار در حالت مناسب درمان شود.

میلاد طب
میلاد طب

تنظیم ارتفاع تخت بیمارستانی

تخت بیمارستانی با قابلیت تنظیم ارتفاع، موجب آسان تر شدن شرایط بالا و پایین آمدن از تخت برای بیمار و همچنین ایجاد زاویه مناسب برای استراحت بهتر می شود. تخت های بیمارستانی علاوه بر استفاده در مراکز درمانی، در منزل نیز مورد استفاده قرار می گیرند و با وجود امکانات متعدد مانند قابلیت تنظیم ارتفاع، دوره درمان بهتر و راحتی بیمار را فراهم می سازند.

ارتفاع تخت بیمارستانی پایه ثابت 75 سانتی متر می باشد اما تخت های بیمارستانی با قابلیت تنظیم ارتفاع، از ارتفاع 38 سانتی متر تا 100 سانتی متر قابلیت تنظیم دارند. انتخاب پروفیل های مناسب در انواع تخت بیمارستانی با تنظیم ارتفاع رابطه مستقیم داشته و منجر به استحکام بیشتر این تخت ها و عدم آسیب در هنگام تغییر وضعیت می شود.

تنظیم زاویه سر تخت بیمارستانی

به منظور تنظیم زاویه سر تخت بیمارستانی برقی باید دکمه مربوط به زاویه سر را فشار داده تا سر تخت به سمت بالا یا پایین حرکت کند. زاویه مناسب برای سر بیمار بستگی به وضعیت دارد اما به طور کلی باید این زاویه به گونه‌ای تنظیم شود که بیمار به راحتی بتواند نفس بکشد یا غذا بخورد. برای تنظیم قسمت بالایی تخت‌های دستی، باید از اهرم یا دستگیره‌ای که در کنار تخت قرار دارد استفاده کرد. اهرم باید در جهت عقربه‌های ساعت چرخانده شود تا تخت بالا رفته و تنظیم شود. اگر اهرم را خلاف جهت عقربه‌های ساعت بچرخانید، بالای تخت به سمت پایین می رود. 

تنظیم حفاظ تخت بیمارستانی

تخت های بیمارستانی دارای بدساید های بسیار محکم، در مدل های مختلفی هستند که به راحتی باز و بسته می شوند. این حفاظ ها از مواد پلیمری و آلومینیوم و آهن ساخته شده اند و بیمار در صورت نیاز خود می تواند از آنها استفاده کند. در هنگام خواب و یا بلند شدن بیمار، این حفاظ های تخت بیمارستانی بسیار کمک می کند تا بیمار نیفتد و بتواند خود را جابجا نماید.

تخت های بیمارستانی icu و ccu نیز دارای بدساید ها و محافظ های پروانه‌ای هستند که به صورت 4 تکه بر روی تخت نصب می شوند و هر کدام دارای حرکت مستقل و مجزا می باشند. در تخت های اطفال و نوجوانان نیز به علت شرایط کودکان، از محافظ های محکم و مقاوم استفاده شده است تا مادر در کنار فرزند خود بر روی تخت بتواند راحت تر استراحت کند و ایمنی لازم برقرار شود.

نحوه تنظیم تخت بیمارستانی برقی 

تخت بیمارستانی برقی دارای قابلیت تنظیم ارتفاع، زاویه سر و پا می باشد که به بیمار کمک می‌ کند که خود را در حالتی مناسب برای درمان قرار دهد. برای تنظیم تخت بیمارستانی برقی بهتر است مراحل زیر را انجام دهید:

  1. ابتدا اطمینان حاصل نمایید که کابل برق به درستی به تخت متصل شده باشد و تخت به شبکه برق وصل باشد.
  2. برای تنظیم ارتفاع تخت، دکمه تنظیم ارتفاع را فشرده و با استفاده از دکمه‌ های مربوطه، تخت را در ارتفاع مطلوب تنظیم کنید.
  3. برای تنظیم زاویه سر تخت، دکمه تنظیم زاویه سر را پیدا کنید و سر تخت را به زاویه مطلوب برسانید.
  4. برای تنظیم زاویه قسمت پا در تخت بیمارستانی، دکمه تنظیم زاویه پا را انتخاب کنید و پای تخت را به زاویه ای برسانید که بیمار اذیت نشود.
  5. برای تنظیم دیگر ویژگی‌ های تخت بیمارستانی مانند نوارهای ایمنی، میز، پشتی، دکمه فراخوان و دیگر ویژگی‌ ها دکمه‌ های مخصوص طراحی شده است که با استفاده از هر یک می توانید ویژگی‌ های مورد نظر خود را تنظیم کنید.
  6. در نهایت تمامی تنظیمات را بررسی کنید که به صورت صحیح انجام شده باشد.
  7. پس از تنظیم تمامی ویژگی‌ های مورد نظر، برای ثبت تنظیمات، دکمه قفل تخت بیمارستانی را فشار دهید.

نحوه تنظیم تخت بیمارستانی سه شکن

تنظیم ارتفاع، زاویه سر و پا در تخت بیمارستانی سه شکن بسیار مهم بوده و به منظور راحتی و بهبود بیماران انجام می شود. اگر نمی دانید که چگونه باید زاویه سر و پا تخت بیمارستانی سه شکن را تنظیم کنید، بهتر است مطابق مطالب زیر پیش روید:

  • ابتدا دستگیره‌های تخت سه شکن را که در قسمت پایین تخت قرار دارند و برای تنظیم زاویه سر و پا استفاده می شوند، باز کنید.
  • با استفاده از دکمه‌های موجود روی تخت که به صورت جداگانه تنظیم شده است، زاویه سر و پا را تنظیم کنید.
  • برای تنظیم زاویه سر بیمار دکمه مخصوص را فشار دهید و سر تخت را به بالا یا پایین ببرید. تنظیم زاویه سر بیمار باید به گونه ای باشد که بیمار بتواند تنفس راحتی داشته باشد.
  • به منظور تنظیم زاویه پای بیمار، دکمه طراحی شده را انتخاب کنید و زاویه پای بیمار را به گونه ای تنظیم کنید که موجب تسکین درد و بهبود گردش خون در پا شده و پا دچار ورم و کوفتگی نشود.
  • پس از تنظیم زاویه سر و پا، دستگیره‌های تخت سه شکن را ببندید تا تغییرات ایجاد شده تثبیت شوند و بیمار در موقعیت مطلوب قرار بگیرد.

با رعایت تمامی موارد ذکر شده و تنظیم مناسب و صحیح تخت بیمارستانی می‌توانید بیمار را در موقعیتی مناسب برای بهبود و راحتی قرار دهید و شرایطی ایجاد کنید که بیمار اذیت نشود و بتواند راحت تر جابجا شود. تنظیمات تخت های بیمارستانی با هدف بهبود سریع‌تر بیمار و ارائه مراقبت بهتر توسط پرستاران طراحی و ایجاد شده است.

مطالب مرتبط:

حفاظ تخت بیمارستانی

تبدیل تخت منزل به تخت بیمارستانی



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید