X

بررسی علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز

09124612936 مدیر فروش
بررسی علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز برای اعلام جود اختلال و انتقال پیام بوق می‌زند و یا چراغ چشمک‌ زن آن روشن می‌شود. ممکن است بسیاری از افراد علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز را ندانند. دستگاه های کمک تنفسی دارای این ویژگی ها هستند و با بوق زدن به بیمار آلارم می‌دهند. برای حل این مشکل کافی است درباره علت بوق زدن دستگاه اکسیژن اطلاعات کسب کنید.

میلاد طب
میلاد طب

برای تشخیص و رفع مشکل بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز باید از نحوه رفع آن و دلیل بروز این مشکل به منظور تولید اکسیژن خالص آگاهی داشته باشید. کاملا به مدل و برند دستگاه اکسیژن ساز بستگی دارد که چگونه و با چه علامتی هشدار و آلارم دهد. با آگاهی از یک یا چند علامت هشدار دسنگاه اکسیژن ساز می‌توانید به آسانی اقدام به تعمیر اکسیژن ساز در محل نمایید.

در دستگاه اکسیژن ساز برای هشدار، چراغ های رنگی مختلفی روشن می‌شود و یا دستگاه بدون نور شروع به بوق زدن می‌کند. برای تأیید منبع هشدار و اطلاع از آن بهتر است به دفترچه راهنمای دستگاه مراجعه کنید.

دستگاه اکسیژن ساز دارای سه سطح سیگنال صوتی می‌باشد:

  • بوق با صدای بلند: در صورت بلند بودن صدای بوق دستگاه اکسیژن ساز باید اقدامات فوری انجام شود، چرا که وضعیت سلامتی بیمار در خطر است.
  • بوق با صدای میانگین: بهتر است به دستگاه یک پاسخ سریع داد.
  • بوق با صدای کوتاه: این سیگنال می‌خواهد مفهوم وجود نقص و عیب در سیستم را برساند.

به هر میزان تکرار بوق ها به صورت ممتد و با صدای بلند تری باشد مشکل بسیار جدی تر است.

برای استفاده از خدمات سرویس و تعمیر اکسیژن ساز می توانید با مجموعه میلاد طب تماس بگیرید.

بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز

بوق با نور قرمز دستگاه اکسیژن ساز

همه مدل های دستگاه‌های اکسیژن ساز دارای چراغ قرمز نیستند، اما برخی از این تجهیزات پزشکی دارای چراغ قرمز هستند. معمولا برای چراغ قرمز برای نمایش و اخطار مشکلات بسیار مهم تعبیه می‌شود. در صورتی که با آلارم چراغ قرمز مواجه شدید، دستگاه اکسیژن ساز را خاموش کنید. در قدم اول از تهویه مناسب و مکان درست دستگاه اطمینان حاصل نمایید. همچنین دستگاه نباید نزدیک دیوار باشد. در ادامه تمامی فیلترهای دستگاه اکسیژن ساز را بررسی کنید. در صورتی که بعد از بررسی کامل مشاهده کردید که هیچ یک از این موارد مشکلی ندارند، بعد از گذشت ۱۵ دقیقه، دستگاه را دوباره روشن کنید و ببینید که آیا همچنان چراغ قرمز روشن و دستگاه بوق می‌زند یا خیر.

در صورتی که دستگاه شما دچار این مشکل شده است بهتر است از یک تعمیرکار تجهیزات پزشکی و از یک مرکز معتبر مانند میلاد طب کمک بگیرید.

بوق بدون نور دستگاه اکسیژن ساز

هنگامی که دستگاه اکسیژن ساز بدون هیچ روشن شدن چراغی شروع به بوق زدن می‌نماید، باید از علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز در این شرایط مطلع شد. به طور کلی اگر دستگاه اکسیژن ساز بدون نور شروع به بوق زدن می‌نماید این مورد نشان از وجود مشکل برق را دارد. در ابتدا بهتر است دستگاه اکسیژن ساز را خاموش کنید و آن را از برق بکشید.

پریزی که از آن برای دستگاه اکسیژن ساز خود استفاده می‌کنید، با دستگاه برقی دیگری بررسی کنید و از سلامت آن مطمئن شوید. هنگامی که از سلامت پریز مطمئن شدید، دستگاه خود را دوباره وصل کنید و آن را روشن کنید. در صورت قطع نشدن صدای بوق، با مجموعه میلاد طب به منظور اعزام تعمیرکار دستگاه اکسیژن ساز تماس بگیرید.

علت بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز با نور سبز یا زرد

در صورتی که جریان اکسیژن در دستگاه اکسیژن ساز کم باشد، این دستگاه با روشن شدن چراغ سبز یا زرد شروع به ایجاد آلارم می‌نماید. در این شرایط به لوله کانولای بینی خود نگاه کنید و مطمئن شوید که در طول استفاده از آن دچار پارگی، پیچ خوردگی و خم شدگی نشده باشد.

معمولا چراغ‌های زرد هشدارهای جدی تر و مهم تری نسبت به چراغ سبز می‌دهند اما میزان خطر آن ها کمتر از چراغ قرمز می‌باشد. با بررسی دفترچه راهنمای دستگاه می‌توانید متوجه شوید که دلیل روشن شدن چراغ زرد از گرم شدن بیش از حد دستگاه است و یا جریان اکسیژن در آن به پایین ترین حد خود رسیده است.

دکمه اورلود دستگاه اکسیژن ساز

دستگاه اکسیژن ساز دارای یک دکمه بوده که به منظور محافظت از مدارهای الکتریکی از اضافه بار، در کنار کلید برق در دستگاه تعبیه شده است. این دکمه محافظ اورلود (دکمه تنظیم مجدد) در صورت خرابی می‌تواند موجب بروز مشکلات بسیاری در دستگاه کسیژن ساز و ایجاد صدای بوق شود.

دلایل بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز

  • کاهش غلظت اکسیژن کمتر از حد طبیعی
  • مسدود شدن مسیر جریان اکسیژن
  • افزایش دمای دستگاه
  • کاهش یا افزایش فشار کاری کمپرسور
  • قطعی برق
  • باتری کم (در مدل های قابل حمل)
  • رطوبت بالا
  • نصب رطوبت ساز دارای نشتی
  • ولتاژ متناوب در شبکه

همچنین اگر دستگاه اکسیژن ساز صدای بوق ثابت با مکث های بسیار کوتاه ایجاد می‌کند ممکن است دمای داخل دستگاه، افزایش یافته باشد و یا کمبود ولتاژ در شبکه و یا پیچ خوردگی در لوله اکسیژن باعث ایجاد این بوق در دستگاه شود.

تولید بوق با مکث های طولانی بین سیگنال ها نشان دهنده از دست دادن اکسیژن تا 80% می‌باشد.

ایجاد صدای ملایم دستگاه اکسیژن ساز، نشان دهنده عملکرد طبیعی است. بهتر است توجه داشته باشید که دستگاه به مدت سه دقیقه طول می‌کشد تا به قدرت برسد. در این حین نماد اکسیژن بر روی صفحه نمایش چشمک می‌زند.

در صورتی که دستگاه هر چند دقیقه یک بار این نماد را نمایش دهد، معیوب است و به تعمیر نیاز دارد.

نصب ثبیت کننده ولتاژ در دستگاه اکسیژن ساز

اگر می‌خواهید از بوق زدن دستگاه اکسیژن ساز جلوگیری کنید، می‌توانید یک تثبیت کننده ولتاژ در دستگاه اکسیژن ساز نصب کنید، و از بروز این مشکل جلوگیری کنید. برای جلوگیری از سایر مشکلات دستگاه اکسیژن ساز، پارامترهای مهم مراقبتی را رعایت کنید.

در صورتی که دستگاه اکسیژن ساز شما به صورت طولانی و مداوم بوق می‌زند و نمی‌دانید مشکل از کجاست، با مرکز تعمیر اکسیژن ساز در تهران مانند میلاد طب تماس بگیرید تا از خدمات تعمیر دستگاه اکسیژن ساز در محل این مجموعه بهره‌مند شوید.

مطالب مرتبط: تعمیر تجهیزات پزشکی در تهران



امتیاز شما به این مطلب چقدر است؟


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...
(اختیاری)
تماس بگیرید