دستگاه اکسیژن ساز چیست؟
مولد اکسیژن یا دستگاه اکسیژن ساز اکسیژن مورد نظر بیمار را از هوای اتاق تامین میکند. این دستگاه دارای یک فیلتر جاذب بوده است که مولکول های نیتروژن را در خود نگه داشته و اکسیژن با خلوص ۹۵ درصد تولید میکند.
گرم شدن بیش از حد دستگاه اکسیژن ساز کاملا طبیعی است اما اگر دستگاه اکسیژن ساز بیش از حد داغ شده باشد احتمال دارد مشکل جدی وجود داشته باشد و یا عملکرد دستگاه دچار اختلال شده باشد. در این صورت بهتر است با مجموعه میلاد طب به منظور اعزام تعمیرکار دستگاه اکسیژن ساز در محل تماس بگیرید.
چرا به دستگاه اکسیژن ساز نیاز است؟
دستگاه اکسیژن ساز از دسته تجهیزات پزشکی مهم میباشد که برای اکسیژن درمانی و رساندن اکسیژن به بیماران تنفسی طراحی شده است. در صورتی که کاهش سطح اکسیژن خود از حدود نرمال خود خارج شود باید بیمار از دستگاه اکسیژن ساز استفاده کند. بیماری های مختلف تنفسی موجب کاهش اکسیژن خون میشوند که در این حین نیاز است از دستگاه اکسیژن ساز استفاده شود.
علت داغ شدن دستگاه اکسیژن ساز
زمانی که دستگاه اکسیژن ساز مشغول تولید گاز تنفسی باشد، دستگاه گرم میشود که این امر بسیار عادی است. این عمل گرمایش خود به خودی (خود گرم شدن) دستگاه اکسیژن ساز، به دلیل عملکرد کمپرسور میباشد. این قسمت وظیفه دارد هوا را به غربال های زئولیت وارد کند و مولکول های اکسیژن را جدا کند. اکسیژن های خالص به داخل محفظه تجمع دستگاه اکسیژن ساز و بعد به لوله تصفیه وارد میشوند.
لوله های تغلیظ کننده اکسیژن، به دلیل کارکرد مداوم از خود گرما ساطع میکنند. گرمای نرمال دستگاه کاملا طبیعی است. اما در بعضی موارد دستگاه اکسیژن ساز بسیار داغ میشود که باید در این شرایط نسبت به تعمیر آن اقدام نمایید.
برای تعمیر اکسیژن ساز میتوانید با شماره های درج شده در سایت میلاد طب تماس بگیرید.
آیا داغ شدن بیش از حد دستگاه اکسیژن ساز طبیعی است؟
گرمای دستگاه اکسیژن ساز نباید بیش از حد زیاد باشد چرا که افزایش محسوس گرما در اتاق و داغی بیش از حد دستگاه، باعث خرابی میشود. در زمانی که احساس کردید دستگاه اکسیژن ساز به صورت غیر طبیعی داغ کرده است باید علت داغ شدن دستگاه را عیب یابی کنید. علت های داغ شدن دستگاه اکسیژن ساز شامل موارد زیر میشود:
- فیلترهای ریز یا درشت قرار گرفته در مسیر هوا به کمپرسور ممکن است دچار گرفتگی و انسداد شده باشد. در صورت گرفتگی، کاهش هوا و افزایش بار روی کمپرسور اتفاق میافتد و سنسور حرارتی دستگاه فعال میشود که باید سریع در این شرایط دستگاه را خاموش کرد. در صورت عدم فعال شدن سنسور حرارتی باید سریعاً دستگاه اکسیژن ساز را تعمیر کنید.
- جریان نداشتن هوا در اتاقی که دستگاه اکسیژن ساز در آن قرار گرفته است، میتواند موجب داغ شدن بیش از حد دستگاه اکسیژن ساز شود.
- اگر دستگاه اکسیژن ساز در کنار وسایل گرمایشی، مکان غبارآلود و یا نزدیک دیوار قرار بگیرد، کمپرسور آن داغ میشود و باید سریعا تعمیر شود.
- روشن و خاموش شدن نشانگر پنل بالایی دستگاه نشان از داغ شدن بیش از حد دستگاه اکسیژن ساز دارد و باید سریعاً خاموش شود تا مقداری خنک شود.
- اگر بوی سوختگی سیم به مشام برسد باید بلافاصله دستگاه را از برق بکشید و نسبت به تعمیر دستگاه اکسیژن ساز اقدام نمایید.
در صورت لمس دستگاه اکسیژن ساز اگر متوجه داغ شدن بیش از حد بدنه آن شدید، نیاز است نسبت به سرویس و تعمیرات دستگاه اکسیژن ساز اقدام کنید. برای برقراری ارتباط با تعمیرکار دستگاه اکسیژن ساز میتوانید با مجموعه میلاد طب تماس بگیرید.
در صورت داغ شدن دستگاه اکسیژن ساز چه کار باید کرد؟
-
اگر دستگاه اکسیژن ساز حدود ۵ الی ۶ ساعت مشغول به کار است و بیش از حد داغ شده، آن را خاموش کرده و به آن ۳۰ دقیقه استراحت دهید.
-
در صورتی که دستگاه اکسیژن ساز خیلی داغ بود و بعد از استراحت باز هم روشن نشد بهتر است دستگاه را به مکان های سرد یا خنک انتقال دهید و بعد آن را روشن کنید.
-
اگر دستگاه اکسیژن ساز بعد از خنک شدن روشن نشود باید آن را به یک مرکز تعمیر تجهیزات پزشکی برای تعمیر ببرید. مجموعه میلاد طب در سریع ترین زمان ممکن تعمیرکار دستگاه اکسیژن ساز در محل اعزام مینماید تا مشکل دستگاه شما به سرعت برطرف شود.
متاسفانه قیمتها متغییر هست. برای استعلام قیمت روز با شماره های درج شده در سایت تماس بگیرید.